Barion Pixel Skip to main content

Autistic Art Alapítvány X My Spicy Cup kollekció

Ha bátor nők összeállnak és kigondolnak valamit, abból biztosan valami izgalmas dolog születik.

De hogy ezt szó szerint jótékonysággal is fűszerezik, az már nem olyan magától értetődő.
Április az autizmus hónapja, ebből az alkalomból az Autistic Art küldetése mellé állt a My Spicy Cup két alapító tulajdonosa Podpácz Dóri és Halmai Judit. Az általuk megálmodott egyedülálló  kávéfűszer-kollekció csomagolását most az Autistic Art grafikái díszítik, amelyeket autizmussal élők alkottak.

Az Autistic Art Alapítvány 2006 óta segíti az autizmussal élőket, számukra emberi léthez méltó életet teremt és hangsúlyozza társadalmi integrációjukat. Teszi ezt 11, érintett fiatalok számára létrehozott, civil fenntartású lakóotthon támogatásával, azok működéséhez szükséges személyi és tárgyi feltételek pénzügyi igényeinek biztosításával. Az anyagi támogatáson túl művészeti programot is biztosít az otthonokban élő autista fiataloknak. Ez egyrészt terápiás célt szolgál: a rajzolás fejleszti és leköti a résztvevőket. Másrészt, az Autistic Art program keretében készült rajzokat fel is használják. Így kerülhettek az autista Kalocsai Nóra és Kiss Péter rajzai a My Spicy Cup csomagolásaira, ezzel egyedivé, összetéveszthetetlenné téve a kávéfűszereket.

A My Spicy Cup kávéfűszer-kollekció valódi illatokkal, ízekkel, élményekkel, érzésekkel fűszerezi meg a kávénkat és az életünket. Az egészségtudatos, cukor és adalékanyagoktól mentes, legmagasabb minőségű fűszerekből készített keverékek kényeztető kávézási élményt ígérnek.

A My Spicy Cup, Autistic Art grafikával díszített kávéfűszerei 5 ízben érhetőek el:

  • Choco Latte
  • Coffy
  • Curcuma Latte
  • Orange – Ginzeng
  • Pink Rose

A kávéfűszerek megvásárolhatóak az alábbi webshopban:

https://shop.autisticart.hu/forro-italok-tea-kave/kavefuszer

Minden Autistic Art X My Spicy Cup kávéfűszer megvásárlásával autista társaink életét tesszük kiszámíthatóbbá.

Legyél ÜGY-es kóstold meg te is a kávéfűszereket!
Ne feledd: adsz. kapsz. segítesz!